arrow_drop_up

Wij lassen alles van elk metaal met elke lasmethode, altijd de juiste oplossing.

  

Wat wij doen: Staal lassen, cortenstaal lassen, gietijzer lassen, gietstaal lassen, roestvast staal lassen (rvs lassen), aluminium lassen, gietaluminium lassen, brons lassen, messing lassen, koper lassen, tin lassen, duplex lassen, monel lassen, inconel lassen, hastelloy lassen, chroom molybdeen lassen, staal 4130 lassen, titanium lassen (titaan lassen), tantalium lassen (tantaal lassen), Zirkonium lassen (zirkoon lassen), 3d geprint metaal lassen, Niobium lassen, magnesium lassen en zelfs diverse overgangen zoals staal aan rvs lassen, staal aan aluminium lassen en staal aan koper lassen.

TIG Lassen

  

TIG lassen heeft vele voordelen tegenover andere lasprocessen en is daarom door ons het meest gebruikte lasproces. Door de uitgebreide bedienings mogelijkheden en de goede beheersbaarheid van de vlamboog kan zeer comfortabel, mooi en schoon worden gewerkt. De geringe vervorming van het werkstuk, de smalle laszone en de spatvrije vlamboog zorgen voor schone, exacte lasnaden zonder insluiting van slakken en zonder noodzakelijke afwerking. De lasdraad word met de hand toegevoegd en op die manier is het las uiterlijk mede te bepalen. Het TIG lasproces word door ons ook toegepast bij couveuse laswerk.

MIG- MAG lassen

  

MIG-MAG lassen geeft een grote lassnelheid en geringe vervorming welke zorgen voor grote rendabiliteit, over het algemeen betekent dit goedkoper voor de klant. De grote sterkte van de lasnaad, de uitstekende eigenschappen bij het lassen van dunne plaat en de eenvoudige en veilige hantering bij staal, Rvs en aluminium maken het proces universeel. De lasdraad word automatisch toegevoegd maar de las is over het algemeen wel wat groffer en groter dan bij het TIG proces en moet vaak nabewerkt worden.

BMBE lassen

  

BMBE-lassen is voor bijna alle lasbare materialen toe te passen. Lassen met beklede elektroden is eenvoudig en veilig en de compacte apparaten zijn probleemloos te bedienen en eenvoudig te transporteren voor klussen op locatie. Omdat er geen gas nodig is, kan ook in de openlucht, zelfs met slecht weer en harde wind, worden gelast en dat is dan ook voornamelijk waar wij indien noodzakelijk dit proces voor gebruiken. Daarnaast gebruiken we deze lasmethode ook nog deels voor het lassen aan gietijzer.