arrow_drop_up

Project beschrijving:

Lasklus Nederland steunt jaarlijks een aantal goede doelen door het aanbieden van onze diensten op locatie of in de werkplaats, in 2011 was dit o.a. Het rode kruis.

Door onverwachts slecht weer heeft de J. Henry Dunant twee schade’s aan boeg en romp opgelopen. Tijdens het jaarlijkse onderhoud van het schip in 2011 hebben wij dit kosteloos hersteld. De schade was door de verzekeringsmaatschappij vastgesteld op 12.300 euro met een eigen risico van 7000 euro. Dit bespaarde geld kan nu gebruikt worden om chronisch zieken en gehandicapten een zorgeloze vakantie te geven aan boord van dit mooie speciaal aangepaste schip van het rode kruis.

J Raaijmakers Kapitein:

“Wij willen u hartelijk bedanken voor de werkzaamheden die uw bedrijf gratis voor ons heeft gedaan afgelopen winter. De gelden van onze goede doelen organisatie verkrijgen wij door collectes en sponsoring en op deze manier kunnen wij onze gasten een onvergetelijke vakantieweek bezorgen. Wij stellen uw gebaar dan ook zeer op prijs.”

Geert de boer Machinist:

“Ook ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie werk op de Henry dunant. Jullie hebben fantastisch werk gedaan en ook nog helemaal voor niets .Ook voor het Rode Kruis is het op dit moment een financieel moeilijke tijd maar op deze manier geeft het ons weer de kans om mensen die het moeilijk hebben door bepaalde beperkingen toch nog een vakantie gevoel te geven.”

Lassen

  

Scrol door 11 foto's en een video van het schip J. Henry Dunant lassen.

arrow_back arrow_forward